Retourneren

24-uurs levering

Als wij uw bestelling, en betaling, ontvangen op werkdagen vóór 12:00 uur (en zaterdag voor 11:00 uur) en het is op voorraad dan bieden wij het dezelfde werkdag nog ter verzending aan. In 90% van de gevallen levert PostNL dan de volgende dag af (maandag-zaterdag). U kunt bij uw bestelling zelf een afleverdatum kiezen, 7 dagen in het vooruit. Op basis van uw adres ziet u direct een tijdsindicatie wanneer uw zending op de betreffende datum geleverd wordt. Wilt u een levering op een andere, specifieke datum dan kunt dit als opmerking aangeven bij het afrekenen en dan houden wij hier rekening mee. U ontvangt een Track & Trace bericht zodat u kunt zien wanneer het wordt geleverd. Wanneer de tijdsindicatie behorend bij uw adres niet past kunt u een andere datum kiezen of u kunt uw zending laten leveren bij één van de ruim 2.700 afhaallocaties bij u in de buurt. U kunt het dan afhalen wanneer het u uitkomt. Moet er iets bijzonders gebeuren schroom dan zeker niet om dit aan ons door te geven.

 

Let wel op: het is geen levergarantie. Wij zijn ook afhankelijk van derde partijen zoals PostNL die de leveringen verzorgen, momenteel zitten we boven de 95% lever-betrouwbaarheid.

 

The Wine House

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Bij het bezoeken van de site gaat u akkoord met ons Privacy Beleid.
Lees meer
×